Това е графитизирана и импрегнирана с мазнини - памучна лоена набивка, изплетена от чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с дисперсия от графит и смазочни вещества.

Приложения:

центрофужни помпи, бутала, морска и кална вода, подходящи за хранителната индустрия, обща индустрия и морски приложения.

Обща спецификация
Материал: графит, памучни прежди, греси и мазнини, специални смазочни вещества
Приложение: Памучна Лоена набивка с графитно покритие за центрофужни помпи, бутала, морска и кална вода, подходящи за хранителната индустрия, обща индустрия и морски приложения.
Температурен диапазон °С -50 - +100 C;
Налягане [bar] 60 bar за арматура; 10 bar за бутални помпи; 10 bar за центрофужни помпи;
Продуктов лист

Графитизирана памучна лоена - 4122

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Графитизирана лоена памучна набивка - 4122

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70 Спецификация:  egPTFE GB70 набивката е изградена от експандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант. Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, коит..

0.00лв

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Спецификация:Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване на коефициента на триене. Тефлоновата набивка PL50..

0.00лв

Тефлонова набивка PL5000S

Тефлонова набивка PL5000S

Спецификация:Тефлоновата набивка PL5000S e подходяща за уплътнение на индустриална арматура, бутални помпи, бавновъртящи се миксери. Тази набивка е изтъкана от бели експандирани тефлонови прежди.Състав:Бели тефлонови експандирани нишкиПриложение:Набивка за обща употреба - промишлена арматура и помпи;Тефлонова набивка PL5000S..

0.00лв

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Тъкана тефлонова набивка с FDA одобрение, от чисти тефлонови прежди  PTFE - със специална оплетка, специално проектирана за хранителната индустрия. Тефлоновите прежди, ползвани за производството на тази тефлонова набивка са в съответствие с изискванията на FDA - Щатската администрация по храните и лекарствата.   Приложение: Помпи, цент..

0.00лв

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка. FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено от ..

0.00лв

Тагове: графитизирана, лоена набивка, памук, за помпи