EPDM гарнитури

ЕPDM гарнитурите често се използват на открито, както и за ограничаване на шума и в автомобилната индустрия. EPDM гумата е отличен материал за гумени гарнитури и уплътнения, издържащи на атмосферните влияния като слънце, озон, вятър, дъжд. EPDM гарнитурите могат да издържат на температури в диапазона от -40°C до 120°C.

EPDM (ethylene propylene diene monomer) гумените гарнитури се препоръчват за употреба на места, където е необходима устойчивост на животински и растителни масла, на озон и силни и оксидиращи химикали.

EPDM гарнитури се използват главно с фосфатно естерни хидравлични течности, вода, силиконови масла и греси, разредени киселини, разредени алкални елементи и кетони, спирачни течности. EPDM гарнитурите имат сраедна износоустойчивост и абразивоустойчивост, като са химически устойчиви на повечето киселини, алкални елементи, алкохоли и оксиданти.

Гарнитурите от EPDM не се препоръчват за среди, които съдържат петролни масла, бензин, керосин, ароматни и алифатни въглеводороди, халогенни разтворители, концентрирани киселини или разтвори на въглеводородни съединения, диестерни смазочни материали или високо концентриран хлор или натриев хипохлорит.

Приложение на EPDM гарнитурите:

EPDM гарнитури за напояване, водоснабдяване и пречиствателни станции, гарнитури за басейни, EPDM гарнитури за индустриални и процесни тръбопроводи, EPDM гарнитури за климатични системи с вода и др.


EPDM гарнитури

EPDM гарнитури

EPDM гарнитури  ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД произвежда гарнитури от EPDM листов материал по общоприетите стандарти и по размери на клиента EPDM гумата е най-често използвана поради озоноустойчивостта си. Ако гарнитурата Ви ще бъде монтирана на открито и ще бъде изложена на температури от -40 до +120 С, то EPDM гарнитурата е много добър избор. О..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)