Тефлонови гарнитури

Тефлоновите гарнитури / PTFE притежават отлична устойчивост на повечето минерални и органични съединения като киселини, основи, разтворители - било то разредени или концентрирани - до температури от приблизително +240°C. Гарнитурите от PTFE се изработват от Virgin / непреработен тефлон. Тефлоновата гарнитура е с добра издръжливост на озон и е газонепропусклива. Суровината за тефлоновите гарнитури е може би материала с най-ниския възможен коефициент на триене. 

Тефлоновите гарнитури се справят чудесно в присъствието на агресивни химикали. Тефлоновата гарнитура може да бъде проектирана като облицовка на стандартната гарнитура от клингерит, така че да я предпази от химическата атака. Те се предоставят по стандартни размери на отвора и се наричат още тефлонови пликове /PTFE пликове.

Най-добрият избор ли е PTFE гарнитурата от тефлон за моето приложение? Ако не сте сигурни, кой точно материал е подходящ за нуждите Ви, можете да разгледате широкия асортимент от уплътнителни листи и инженерни пластмаси, които предлагаме или да се свържете с нас. Продуктова спецификация за суровината PTFE / Тефлон на листи, от които се изрязват тефлоновите гарнитури, можете да смъкнете от раздела ни Тефлонови листи в секцията Технически пластмаси на сайта ни.

Можем да изрежем тефлонови гарнитури по поръчка, точно според спецификацията Ви. Можем да предоставим, както продуктова сертификация, така и проследимост на материала по партиди за Вашите тефлонови гарнитури, ако го изисквате. Проследимата сертификация се заявява предварително и не може да бъде осъществена, за вече отминали поръчки.


Гарнитури в тефлонов плик

Гарнитури в тефлонов плик

Гарнитурите в тефлонов плик се произвеждат от разнообразни уплътнителни материали, поставени в плик от 100% чист тефлон и се ползват за уплътнение на фланци, танкове, реактори, стъкловидни и емайлирани повърхности. Гарнитурите с тефлонов плик могат да се изработят в различни форми - овални, кръгли, по чертеж или с рифелна повърхност и със зазе..

0.00лв

Тефлонови гарнитури

Тефлонови гарнитури

Изрязване гарнитури от тефлон  / Тефлонови гарнитури / PTFE гарнитури по размер и задание на клиентаVirgin класът на PTFE / тефлоновите гарнитури е съставен от 100% чист материал, като в тази му форма се използва в много общи приложения. Той е мек, оформя се лесно и се използва за изработка на химически устойчиви уплътнения и гарнитури. П..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)