Силиконови гарнитури

Поддържаме на склад и предлагаме рязане на силиконови гарнитури по поръчка. Силиконът притежава отлична устойчивост на стареене и се справя отлично, както с много ниски, така и с много високи температури. Силиконовите гарнитури издържат на озон и на кислородно влияние. Дълготрайна употреба на силиконовите гарнитури може да се осъществява в диапазона от 93°C до +204°C.

Предлагаме изрязване на силиконови гарнитури по размери на клиента или със стандартни размери от силиконови листи - със одобрение за хранителната промишленост, както и от обикновен силикон за търговска употреба.

Поради това, че силиконовите гарнитури са без мирис или вкус, техните качества са идеални за употреба за хирургични, хранително-вкусови, фармацевтични и всякакви подобни нужди. Типичните им свойства са топлоустойчивост, много по-голяма от тази на обикновените еластомери. Силиконовите гарнитури се ползват в множество приложения като:

  • гарнитурите от силикон, изрязани от нас са отличен електроизолатор
  • VMQ гарнитурите от силикон са перфектни за употреба за офис машини и приложения 
  • този тип силиконови гарнитури могат да се прилагат в хирургични и хранително-вкусови приложения, както и в места изискващи висока биосъвместимост на материала
  • одобрението от FDA  - Агенция за храни и лекарства на САЩ,  за този тип силикон означава, че силиконовите гарнитури са безопасни за употреба при директен допир с храна в хранително-вкусовата промишленост.
  • силиконовите гарнитури могат да се ползват в химическата индустрия, поради химическата им устойчивост на множество химикали.

Силиконовите гарнитури сами по-себе си са със слаба устойчивост на масла, горива и въглеводороди. Тези гарнитури, изрязани от силикон показват слабо представяне, когато са изложени на киселини, алкални елементи и разтворители. Силиконовите гарнитури имат слаби физични свойства, като якост на опън, якост на срязване и скъсване.


Силиконови гарнитури

Силиконови гарнитури

Силиконови гарнитури Силиконовият листов материал е еластомерен материал, идеален за широк диапазон от силно разнообразни приложения. Силиконовият листов материал за изрязване на гарнитури предлага едновременно температурна устойчивост, озоно- и ултравиолетова устойчивост, огнеустойчивост. Освен това силиконовият листов материал за гарнитури пре..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)