NBR / SBR Гумени гарнитури

Когато търсите високо издръжлива еластомерна гарнитура, повечето гумени гарнитури не притежават способността да останат здрави в приложения в контакт с масла и горива. За тези ситуации можете да изберете нашите NBR маслоустойчиви гумени гарнитури. Ако търсите гумени гарнитури за общо индустриално приложение, можете да изберете SBR гарнитурите ни.

NBR гарнитурите, наричани още маслоустойчиви в работна температура, варираща от -54°C до 121°C и притежават отлична устойчивост на масла, разтворители и горива. Нитрилната гума и маслоустойчивите гумени гарнитури са с добра степен на студена утечка и якост на скъсване.

Маслоустойчивата гума  за гарнитури е една от малкото гуми, които издържат на постоянен контакт с петрол, минерални и растителни масла, както и повечето киселинни разтвори и вода. Тези маслоустойчиви гарнитури се монтират обикновено в автомобилната, самолетната индустрия, в хранително-вкусовата промишленост и канализация, там където се изисква маслоустойчивост. Можем да изрежем за Вас по Ваши размери всякакъв тип маслоустойчива гума, включително с плат и за храни. Маслоустойчивите гарнитури могат да се ползват с азот или хелий. Гумените гарнитури от NBR притежават слаба устойчивост на ултравиолетови лъчи, озон и стареене, както и на кетони и хлорни въглеводороди. За тези цели можете да ползвате EPDM гарнитури.

SBR гарнитурите, наричани още гарнитури от обикновена гума се препоръчват за употреба при студена и топла вода, въздух, пара и слаби киселини. SBR гарнитурите не трябва да се ползват със силни киселини, греси, масла или хлор. Гарнитурите от SBR гума показват слаба устойчивост на озон и на повечето въглеводороди. Този тип рязани гарнитури са с отлична абразивоустойчивост и са на доста ниска цена, спрямо останалите еластомери.

Можем да изрежем сложни форми и видове SBR и NBR гарнитури, по Ваша заявка.


Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума

Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума

Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума Изрязване гарнитури от обикновена гума и от маслоустойчива гума NBR по размер и задание на клиента NBR гумата, известна като Buna-N, е най-широко разпространения еластомер за уплътнения и гарнитури. Нейните свойства дават отлична устойчивост на петролно-базирани флуиди, хидравлични течности, ..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)