• Възвратна клапа - тип бътерфлай - ANSI

Приложение:

Възвратна клапа - тип бътерфлай - ANSI са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан.


Възвратна клапа - бътерфлай тип-ANSI

Работен флуид:

Вода, въздух, пара и други неагресивни флуиди и газове. Посоката на флуида може да бъде само еднопосочна. Посоката на флуида е изобразена върху корпуса на възвратната клапа със стрелка.


Максимална работна температура:

Работната варира зависи от материала на уплътненията- 46°C до 260 °C


Техническа спецификация:

Дискът на възвратната клапа е ексцентрично монтиран, като същият се върти в корпус с краища на фланци. Оста е притисната в самосмазващи плъзгащи лагери. От външната страна на възвратната клапа има ръчка с противотежест.


Задвижване:

  • самозадвижващо действие. Движението на затвора се регулира бързо и автоматично от потока на флуида.

Тестване:

Клапите са тествани за якост и течове, функционалност и уплътняване съгласно EN 12 266 section 1, клас на утечка D (клас B при поискване). Краищата са на фланци съгласно ANSI, EN 1759-1 или GOST 12815-80, строителната дължина е съгласно EN 558 краища на заварка съгл. to EN 12 627 строителна дължина съгл. EN 12 982

Спецификация промишлена арматура
DN: NPS 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 20, 24, 28, 32, 40, 48, 56
PN: Class 150, 300, 400, 600
Tmax 260 °C ;
Връзка на фланци, на заварка
Задвижване самозадвижващо устройство
Тип на клапата C09.5
Уплътнение TURKON ;
Обща спецификация
Приложение: Бътерфлай възвратните клапи са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Възвратна клапа - тип бътерфлай - ANSI

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Възвратна клапа за прегрята пара

Възвратна клапа за прегрята пара

Приложение:Екстракционните възвратни клапи за пара се ползват за предотвратяване на обратното навлизане на флуида в екстракционни линии на парни турбини. Всяка екстракционна възвратна клапа е проектирана специално за специфичните екстракционни параметри; Възвратна клапа за прегрята параРаботен флуид:газове, пара, прегрята пара. В случай, ..

0.00лв

Възвратна клапа за прегрята пара - ANSI

Възвратна клапа за прегрята пара - ANSI

Приложение:Екстракционните възвратни клапи се ползват за предотвратяване на обратното навлизане на флуида в екстракционни линии на парни турбини. Всяка екстракционна възвратна клапа е проектирана специално за специфичните екстракционни параметри; Възвратна клапа за прегрята параРаботен флуид:газове, пара, прегрята пара. В случай, че е монтиран..

0.00лв

Кована възвратна клапа - до 650 °С

Кована възвратна клапа - до 650 °С

Приложение:Този тип махална възвратна клапа от кована стомана е самозадействащ клапан, предотвратяващ обратното навлизане на флуида. Той се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии в зависимост от избора на материали. Махалната възвратна клапа не е отсекателен клапан.Кована възвратна клапа - до 650СРаботен флуид:во..

0.00лв