• Възвратна клапа с топка - на резба

Приложение:

Възвратните клапи с топка на резба са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа с топка не е отсекателен клапан.

 

Възвратна клапа с топка

 

Работен флуид:

Водснабдителни системи за канализация, индустриална вода и други флуиди с уплътнение NBR, както и за питейна вода с уплътнение EPDM. Посоката на флуида може да бъде само еднопосочна. Посоката на флуида е изобразена върху корпуса на възвратната клапа със стрелка.

 

Максимална работна температура:

Работната варира зависи от материала на уплътненията -  до 80 °C

Техническа спецификация:

Работно налягане - 1,6 (1,0) MPa, работна температура- до 70-80°C(120°C)* в зависимост от изпълнението. Топката е облицована с гума NBR и издържа до 70°C (EPDM до 120°C)*

Задвижване:

 

  • самозадвижващо действие. Движението на затвора се регулира бързо и автоматично от потока на флуида.

 

Краища: на резба

Спецификация промишлена арматура
DN: 25, 32, 40, 50
PN: 16
Tmax 80 °C ;
Връзка На резба
Задвижване самозадвижващо устройство
Тип на клапата L10
Уплътнение NBR / EPDM
Обща спецификация
Приложение: Водснабдителни системи за канализация, индустриална вода и други флуиди с уплътнение NBR, както и за питейна вода с уплътнение EPDM

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Възвратна клапа с топка - на резба

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Възвратна клапа - тип бътерфлай

Възвратна клапа - тип бътерфлай

Приложение:Бътерфлай - възвратните клапи са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан.Възвратна клапа - бътерфлай типРаботен флуид:Вода, въздух, пара..

0.00лв

Възвратна клапа за прегрята пара

Възвратна клапа за прегрята пара

Приложение:Екстракционните възвратни клапи за пара се ползват за предотвратяване на обратното навлизане на флуида в екстракционни линии на парни турбини. Всяка екстракционна възвратна клапа е проектирана специално за специфичните екстракционни параметри; Възвратна клапа за прегрята параРаботен флуид:газове, пара, прегрята пара. В случай, ..

0.00лв

Възвратна клапа за прегрята пара - ANSI

Възвратна клапа за прегрята пара - ANSI

Приложение:Екстракционните възвратни клапи се ползват за предотвратяване на обратното навлизане на флуида в екстракционни линии на парни турбини. Всяка екстракционна възвратна клапа е проектирана специално за специфичните екстракционни параметри; Възвратна клапа за прегрята параРаботен флуид:газове, пара, прегрята пара. В случай, че е монтиран..

0.00лв

Кована възвратна клапа - до 650 °С

Кована възвратна клапа - до 650 °С

Приложение:Този тип махална възвратна клапа от кована стомана е самозадействащ клапан, предотвратяващ обратното навлизане на флуида. Той се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии в зависимост от избора на материали. Махалната възвратна клапа не е отсекателен клапан.Кована възвратна клапа - до 650СРаботен флуид:во..

0.00лв

Възвратна клапа - с двоен диск

Възвратна клапа - с двоен диск

Приложение:Бътерфлай - възвратните клапи са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан. Предпочитани са за монтаж във вертикални инсталации. Предлага ..

0.00лв

Възвратна клапа - със свободен диск

Възвратна клапа - със свободен диск

Приложение:Възвратните клапи със свободен диск са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан. Предпочитани са за монтаж във вертикални инсталации. Пре..

0.00лв

Тагове: възвратна клапа, с топка, на резба