• Възвратна клапа - с двоен диск

Приложение:

Бътерфлай - възвратните клапи са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан. Предпочитани са за монтаж във вертикални инсталации. Предлага се в малка строителна дължина, което е предимство при малки пространства.


Възвратна клапа - с двоен диск

Работен флуид:

Вода, въздух, пара и други неагресивни флуиди и газове. Посоката на флуида може да бъде само еднопосочна. Посоката на флуида е изобразена върху корпуса на възвратната клапа със стрелка.


Максимална работна температура:

Работната варира зависи от материала на уплътненията- 46°C до 260 °C


Техническа спецификация:

Двата диска на възвратната клапа са монтирани с обща ос и пружини, които затварят клапана, в случай, че няма налягане, като всички части са в корпус с краища на фланци. 


Задвижване:

  • самозадвижващо действие. Движението на затвора се регулира бързо и автоматично от потока на флуида.

Тестване:

Клапите са тествани за якост и течове, функционалност и уплътняване съгласно EN 12 266 section 1, клас на утечка D (клас B при поискване). Краищата са на фланци съгласно EN 1092-1, EN 1759-1 или GOST 12815-80, строителната дължина е съгласно EN 558 краища на заварка съгл. to EN 12 627 строителна дължина съгл. EN 12 982

Спецификация промишлена арматура
DN: 50, 65, 100, 125, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 500, 600, 700, 800, 1000, 1200
PN: 10, 16
Tmax 125 °C ;
Връзка на фланци, на заварка
Задвижване самозадвижващо устройство
Тип на клапата series 700
Уплътнение NBR, EPDM
Обща спецификация
Приложение: бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват, за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан. Вода, отпадни води, канализация, гъсти течности.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Възвратна клапа - с двоен диск

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Възвратна клапа за прегрята пара

Възвратна клапа за прегрята пара

Приложение:Екстракционните възвратни клапи за пара се ползват за предотвратяване на обратното навлизане на флуида в екстракционни линии на парни турбини. Всяка екстракционна възвратна клапа е проектирана специално за специфичните екстракционни параметри; Възвратна клапа за прегрята параРаботен флуид:газове, пара, прегрята пара. В случай, ..

0.00лв

Възвратна клапа за прегрята пара - ANSI

Възвратна клапа за прегрята пара - ANSI

Приложение:Екстракционните възвратни клапи се ползват за предотвратяване на обратното навлизане на флуида в екстракционни линии на парни турбини. Всяка екстракционна възвратна клапа е проектирана специално за специфичните екстракционни параметри; Възвратна клапа за прегрята параРаботен флуид:газове, пара, прегрята пара. В случай, че е монтиран..

0.00лв

Кована възвратна клапа - до 650 °С

Кована възвратна клапа - до 650 °С

Приложение:Този тип махална възвратна клапа от кована стомана е самозадействащ клапан, предотвратяващ обратното навлизане на флуида. Той се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии в зависимост от избора на материали. Махалната възвратна клапа не е отсекателен клапан.Кована възвратна клапа - до 650СРаботен флуид:во..

0.00лв

Възвратна клапа с топка - на резба

Възвратна клапа с топка - на резба

Приложение: Възвратните клапи с топка на резба са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа с топка не е отсекателен клапан.   Възвратна клапа с топка   Работ..

0.00лв

Възвратна клапа с топка - на фланци

Възвратна клапа с топка - на фланци

Приложение:Възвратните клапи с топка - на фланци са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа с топка - на фланци не е отсекателен клапан.Възвратна клапа с топка на фланциРа..

0.00лв

Неръждаема възвратна клапа - с пружина - от 3 части - на резба

Неръждаема възвратна клапа - с пружина - от 3 части - на резба

Този тип възвратна клапа от неръждаема стомана от 3 части с резба BSP / NPT е конструирана като линеен тип възвратен клапан. Подходяща е за широк спектър от среди, включително пара, вода, масло и много други изискващи липса на корозия. Този неръждаем възвратен клапан може да се монтира във всякаква ориентация, както вертикално, така и хоризонтално,..

0.00лв