Високотемпературното лепило до 1500°C  - VS-K, е с плътна неразтичаща се консистенция, съдържащо само неорганични суровини. Високотемпературното лепило не съдържа никакви органични субстанции или други възпламеними добавки.

Това лепило за високи температури до 1500 градуса може да се използва за слепване на материали чрез формиране на стъкловидна връзка. Чрез него се лепят други керамични материали - като калциев силикат, огнеупорна глина и др. Високотемпературното лепило залепва и към алуминий, метални листи и плочи, като същите трябва да са обезмаслени, без прах и залепваните повърхности трябва да са награпени.

Високотемпературното лепило не е подходящо като фугираща смес между изолационни плоскости и като защитен слой на повърхности. Това лепило съхне при стайна температура и най-добре е да се ползва до 24 часа след залепване. Темперирането се извършва при температури до 1100 градуса, като тогава то се превръща в стъкловидна консистенция. Сцеплението на залепената връзка остава същото.


Обща спецификация
Материал:

 • Плътност: 2,0 kg / dm3
 • Макс.температура: 1700 °C
 • Размер на частиците: 0,3 mm
 • Огнеупорност: min. 149 ISO
 • Химичен състав:

 1. SiO2 ca. 40 % (before annealing)
 2. Al2O3 ca. 47 %
 3. Fe2O3 ca. 1 % 

Варианти на изработка

 • Лепилото се използва незабавно след отваряне, опаковано е в пластмасови контейнери по 6 кг., трайност 12 месеца
 • Приблизителна разходна норма -2-3кг/м2. При залепване на модули 4,5-6 кг/м2

Приложение: Това лепило за високи температури до 1500 градуса може да се използва за слепване на материали чрез формиране на стъкловидна връзка. Чрез него се лепят други керамични материали - като калциев силикат, огнеупорна глина и др. Високотемпературното лепило залепва и към алуминий, метални листи и плочи, като същите трябва да са обезмаслени, без прах и залепваните повърхности трябва да са награпени.
Температурен диапазон °С 1500 С
Цвят сив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературно лепило VS-K до 1500 С

 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Свързани продукти

Високотемпературно лепило VS-K до 1200 С

Високотемпературно лепило VS-K до 1200 С

Високотемпературно лепило VS-K  до 1200 С Високотемпературното лепило до 1200°C  - VS-K, е с плътна неразтичаща се консистенция, съдържащо само неорганични суровини. Високотемпературното лепило не съдържа никакви органични субстанции или други възпламеними добавки. Това лепило за високи температури до 1200 градуса може да се ..

72.00лв

Черен, високотемпературен силикон - 20 кг

Черен, високотемпературен силикон - 20 кг

Черният високотемпературен силикон в разфасовка от 20 кг, представлява ацетатен полимеризиращ, топлоустойчив силикон, който полимеризира при стайна температура, поради атмосферната влажност и гарантира постоянна и гъвкава връзка, дори при високи температури до +250°С - + 280°СВисокотемпературният черен силикон е с отлична адхезия към повечето ..

0.00лв

Високотемпературно лепило до 1500°С

Високотемпературно лепило до 1500°С

Това е бързосъхнещ уплътнител без мирис за уплътняване на камини, огнища, пещи, печки, комини, огнеупорни тухли и огнеустойчиви връзки. Той не е на базата на силикон! Този тип високотемпературен уплътнител се нанася лесно върху стъкло, алуминий бетон, тухли, желязо, стомана и др., когато същите са подложени на високи температури до  (+1100°..

27.60лв

Тагове: Високотемпературно лепило, до 1500 С