Високотемпературно лепило VS-K  до 1200 С

Високотемпературното лепило до 1200°C  - VS-K, е с плътна неразтичаща се консистенция, съдържащо само неорганични суровини. Високотемпературното лепило не съдържа никакви органични субстанции или други възпламеними добавки. Това лепило за високи температури до 1200 градуса може да се използва за слепване на материали чрез формиране на стъкловидна връзка.

Чрез него се лепят други керамични материали - като калциев силикат, огнеупорна глина и др. Високотемпературното лепило залепва и към алуминий, метални листи и плочи, като същите трябва да са обезмаслени, без прах и залепваните повърхности трябва да са награпени.

Високотемпературното лепило не е подходящо като фугираща смес между изолационни плоскости и като защитен слой на повърхности. Това лепило съхне при стайна температура и най-добре е да се ползва до 24 часа след залепване. Темперирането се извършва при температури до 1100 градуса, като тогава то се превръща в стъкловидна консистенция. Сцеплението на залепената връзка остава същото.

Обща спецификация
Материал:

 • Плътност: 2,0 kg / dm3
 • Макс.температура: 1200 °C
 • Размер на частиците: 0,3 mm
 • Огнеупорност: min. 149 ISO
 • Химичен състав:

 1. SiO2 ca. 41 % (before annealing)
 2. Al2O3 ca. 22 %
 3. Na2O ca. 4 %
 4. Fe2O3 ca. 0,3 % 

Варианти на изработка

 • Лепилото се използва незабавно след отваряне, опаковано е в пластмасови контейнери по 6 кг., трайност 12 месеца
 • Приблизителна разходна норма -2-3кг/м2. При залепване на модули 4,5-6 кг/м2

Приложение: Това лепило за високи температури до 1200 градуса може да се използва за слепване на материали чрез формиране на стъкловидна връзка. Чрез него се лепят други керамични материали - като калциев силикат, огнеупорна глина и др. Високотемпературното лепило залепва и към алуминий, метални листи и плочи, като същите трябва да са обезмаслени, без прах и залепваните повърхности трябва да са награпени.
Температурен диапазон °С 1200° С
Цвят сив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературно лепило VS-K до 1200 С

 • Производител: Czech Republic
 • Наличност: В наличност
 • 72.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературно лепило VS-K до 1500 С

Високотемпературно лепило VS-K до 1500 С

Високотемпературното лепило до 1500°C  - VS-K, е с плътна неразтичаща се консистенция, съдържащо само неорганични суровини. Високотемпературното лепило не съдържа никакви органични субстанции или други възпламеними добавки.Това лепило за високи температури до 1500 градуса може да се използва за слепване на материали чрез формиране на..

0.00лв

Високотемпературно циментово защитно покритие - до 1300 C

Високотемпературно циментово защитно покритие - до 1300 C

Високотемпературно циментово защитно покритие - до 1300 C Високотемпературното защитно циментово покритие е огнеупорно залепващо вещество, изградено от огнеупорни керамични влакна, смесени с неорганични добавки. Тези високотемпературни циментови лепила съхнат трудно и предоставят ерозийна и абразивоустойчивост под формата на защитно покритие за ..

0.00лв

Тагове: Високотемпературно лепило, до 1200 С