Квадратно и правоъгълно сплетени високотемпературни тъканни набивки

 
Температурен диапазон: 500 °C to 1,000 °C; 

Размери: 

  • Стъклени набивки от Е-стъкло - размери от 5 – 80 mm; 
  • Керамични набивки -  размери от 4 – 80 mm; 

Високотемпературните тъканни набивки, предлагани в квадратна и правоъгълна форма, представляват иновативно решение за приложения, изискващи устойчивост на екстремни температури и издръжливост. Тези продукти се изработват от висококачествени материали, като керамични и стъклени влакна, които гарантират отлична термична устойчивост и издръжливост при високи температури.

**Основни Характеристики:**

1. **Високотемпературна Издръжливост:** Керамичните и стъклените влакна осигуряват продуктите с изключителна устойчивост при високи температури, което ги прави подходящи за приложения като изолация в промишлеността, облицовки в пещи и печки.

2. **Изключителна Термична Изолация:** Тъканните набивки предоставят отлична термична изолация, което помага за задържане на топлината и предпазване от топлинни загуби.

3. **Гъвкавост и Лесна Обработка:** Формата на квадрат и правоъгълник предоставя гъвкавост във формата и големината на набивките, като ги прави лесни за инсталиране и обработка спрямо конкретните нужди на клиента.

4. **Устойчивост на Агресивни Среди:** Материалите, използвани за тези тъканни набивки, са устойчиви на корозия и взаимодействат успешно с агресивни среди, като химикали и влага.

5. **Разнообразие от Приложения:** Продуктите са подходящи за различни индустрии, включително стоманодобивната, химическата, металургичната, енергийната и други, където изолацията и термичната стабилност са от съществено значение.

6. **Екологичност:** Керамичните и стъклените материали са екологично чисти и не съдържат вредни вещества, като по този начин спомагат за опазване на околната среда.

Тези високотемпературни тъканни набивки в квадратна и правоъгълна форма са създадени, за да отговарят на най-високите изисквания на индустриалните и технически приложения. С тяхната надеждна производителност и устойчивост, тези продукти предоставят решение за предизвикателни среди и условия, където термичната стабилност е от съществено значение.

Допълнително третиране: FH1000 или графит; 

Предимства:  
- повишена температурна устойчивост; 
- подобрена механичната якост; 

 

 

Спецификация на текстилните уплътнения
Варианти на изработка - повишена температурна устойчивост, - подобрена механичната якост
Обща спецификация
Температурен диапазон °С 500 °С за стъклени набивки, 1000 °C за керамични набивки
Дебелина 4-80 mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературни тъканни набивки

  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Еластични изолационни ръкави

Еластични изолационни ръкави

Стъклени,разширяващи се еластични цветни изолационни ръкави;    Температурен диапазон до 150 °C; високотемпературни стъклени изолационни ръкави от Thermo-E glass, 7 – 65 mm диаметър; Този тип изолационни ръкави осигурява механична защита и устойчивост на износване на хидравличните маркучи, тръби и окабеляване. Разширяващ..

0.00лв

Силикатни изолационни ръкави

Силикатни изолационни ръкави

Силикатните изолационни ръкави са изградени от плетени силикатни нишки. Силикатните нишки са произведени от непрекъснати стъклени влакна с диаметър 6 μm и по-голям, с допълнителна обработка за увеличаване на общата пропорция на силициевия диоксид до над 94%.  Този тип ръкави издържат до над 1000-1100 градуса и са отличен избор за висо..

0.00лв

Квадратни силикатни набивки - до 1000С

Квадратни силикатни набивки - до 1000С

Квадратни силикатни набивки до 1000 С Силикатните квадратни набивки са изработени от влакна, които гарантиран отлична гъвкавост и добра термична устойчивост. Силикатните набивки са отличен изолатор и не предизвикват раздразнения, издържат температури до 1000 С за кратки периоди, не се превръщат в стъклена маса и са препоръчителна екологична алте..

0.00лв

Силикатен шнур с кръгло сечение - до 1000С

Силикатен шнур с кръгло сечение - до 1000С

Силикатен шнур с кръгло сечение - до 1000С Силикатните шнурове с кръгло сечение са изработени от влакна, които гарантиран отлична гъвкавост и добра термична устойчивост. Кръглите високотемпературни силикатни въжета са отличен изолатор и не предизвикват раздразнения, издържат температури до 1000 С за кратки периоди, не се..

0.00лв

Усукано стъклено въже

Усукано стъклено въже

Усуканите стъклени въжета / шнурове са изработени изцяло от влакна с диаметър 6-9 μm, които са текстурирани и усукани. Стъкленото въже е екстремно гъвкаво и меко, когато се ползва за уплътнение. Налична е и версия на стъкленото въже, която е плетена и с външен ръкав, който подобрява компактността, когато въжето се реже.Приложение на усуканите ..

0.00лв

Усукано стъклено въже с външна оплетка

Усукано стъклено въже с външна оплетка

Усуканото стъклено въже с външна оплетка / ръкав е изработено от ядро от усукани стъклени нишки, обградени с ръкав от стъклена мрежа, без свързващи агенти. Максималната работна температура е 550 °C. Поради мрежата, стъкленото въже не се разпада, когато се реже и остава компактно и здравоПриложение на стъкленото въже с външна оплеткаТози тип ст..

0.00лв

Калциево-силикатно усукано въже

Калциево-силикатно усукано въже

Калциево-силикатните усукани въжета са извънредно меки и гъвкави уплътнения, идеални за продължително излагане на температури до 650°C и до 1050°C, когато са подсилени с инконелна нишка. Калциево-силикатните усукани въжета съдържат приблизително 20% органични свързващи вещества, улесняващи процеса на оплитане. Биндерните вещества в калцие..

0.00лв

Керамично въже - плетено

Керамично въже - плетено

Плетеното керамичното въже гарантира отлична гъвкавост и механична устойчивост и може да се използва при продължително излагане на висока температура от 650°C (подсилена със стъклени нишки) до 1050°C (с инконелна нишка). Кръглото керамично плътно въже съдържа приблизително 20% органични свързващи вещества, улесняващи процеса на изплитане...

0.00лв

Квадратна керамична набивка

Квадратна керамична набивка

Квадратната керамичната набивка гарантира отлична гъвкавост и механична устойчивост и може да се използва при продължително излагане на висока температура до 650°C (подсилена със стъклени нишки) или до 1050°C (с инконелна нишка). Квадратната керамичната набивка съдържа приблизително 20% органични свързващи вещества, улесняващи п..

0.00лв

Керамично въже - усукано

Керамично въже - усукано

Усуканото керамичното въже гарантира отлична гъвкавост и механична устойчивост и може да се използва при продължително излагане на висока температура от 650°C (подсилено със стъклени нишки) до 1050°C (с инконелна нишка). Усуканото керамично плътно въже съдържа приблизително 20% органични свързващи вещества, улесняващи процеса на изплитане..

0.00лв

Керамично въже - с неръждаема оплетка

Керамично въже - с неръждаема оплетка

Керамичното въже с неръждаема оплетка е особено подходящо за  натоварени приложения при високи температури до 1200 С. Керамичният шнур е изработен от керамични и инконелни влакна и има външна оплетка от неръждаема мрежа с диаметър 0,22 мм от AISI 304 EN 1.4301. Металната оплетка на керамичния шнур го предпазва от разпокъсване и протриване..

0.00лв

Черно стъклено въже

Черно стъклено въже

За да задоволим изискванията на клиентите си, предлагаме икономичното черно стъклено въже. Този черен стъклен шнур се състои от стъклени влакна, обработени с графитен гел, издържащ до 550 градуса, като целият шнур издържа до 700 С. Основната разлика между нормалното стъклено въже и този тип черен стъклен шнур е че той е оцветен със специална водно-..

0.00лв

Еластично стъклено въже

Еластично стъклено въже

Разтегателното еластично стъклено въже е тип стъклен шнур, изработен чрез оплитане на бели или черни високотемпературни стъклени прежди, които позволяват той да издържа на температури от 550°C за белия вариант и до 700°C за черния стъклен шнур. Уникалната оплетка на стъклените влакна, постигната чрез специални иглопробивни машини, подсигурява ..

0.00лв

Плетено стъклено въже

Плетено стъклено въже

Плетено стъклено въже Разтегателното еластично стъклено въже е тип стъклен шнур, изработен чрез оплитане на бели или черни високотемпературни стъклени прежди, които позволяват той да издържа на температури от 550°C за белия вариант и до 700°C за черния стъклен шнур. Уникалната оплетка на стъклените влакна използвани за изработката на пл..

0.00лв

Керамично въже с мека сърцевина

Керамично въже с мека сърцевина

Керамичното въже с мека сърцевина е изработено от керамични влакна под формата на плътна керамична вата, покрита с керамична оплетка и мрежест керамичен ръкав. Този тип керамични въжета с мека вътрешност е много мек и може да се ползва успешно като уплътнение за канали, издържащо до 650 °C (когато е с армировка от стъклени влакна) или до ..

0.00лв

Тагове: високотемпературни набивки, стъклени набивки, керамични набивки