Високотемпературни силиконови листи 60 Shore

Описание: Високотемпературният силикон на листи е създаден да издържа временни пикове на температурата до 290 С. Освен температурната си устойчивост и съответната висока гъвкавост, този силикон има отлична устойчивост към вода, добри електрически изолационни свойства и инертни съставки за предотвратяване на гъбички и плесен.

 
Високотемпературният силикон на листи има изключителна електрическа устойчивост, влагоустойчивост, химическа устойчивост, особено стабилен и подходящ е за работа с много киселини и алкални елементи. Силиконът за високи температури запазва високата си гъвкавост по време на работа.
 
Приложение: Обща употреба за приложения с температура над 290° C. Индустриалните приложения на високотемпературния силикон включват, но не се изчерпват с: обработка на храни, опаковка, замразяване, фурни, осветление, гарнитури за двигатели, скоростни кутии, водни помпи, газови уреди, димотводи, тръби, нагреватели, електрически и електронни устройства.
Обща спецификация
Варианти на изработка гладък
Температурен диапазон °С -60° до 290° C
Цвят Оранжево червен
Продуктов лист

Високотемпературен силикон на листи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературни силиконови листи 60 Shore

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба  Търговският клас на силикона за обща употреба е най-често ползваният еластомер от всички типове силикон на листи. Силиконът на ролка за обща употреба се прилага навсякъде, където физическите качества на гумата не са от критично значение, но има необходимост от издръжливост на екстремни температури. ..

0.00лв

Тагове: високотемпературен, силикон, листи, силиконови листи, силиконова гума на лист