• Силикатни изолационни ръкави

Силикатните изолационни ръкави

са изградени от плетени силикатни нишки. Силикатните нишки са произведени от непрекъснати стъклени влакна с диаметър 6 μm и по-голям, с допълнителна обработка за увеличаване на общата пропорция на силициевия диоксид до над 94%.  Този тип ръкави издържат до над 1000-1100 градуса и са отличен избор за високотемпературни изолации на маркучи, кабели и други тип оборудване.

Силикатните високотемпературни изолационни ръкави се ползват като поддържащ елемент на композитни материали и като акустичен, температурен, хидравличен и електрически изолационен продукт. При нормални условия този тип изолационни ръкави имат добра химическа стабилност.

Добавките към стъклените нишки се разлагат при температури над 200 С. Съставките предпазват стъклените влакна в силикатните изолационни ръкави от повреждане, което може да се получи при боравене с материала и подобряват техническите характеристики, изискани от клиента. 

Силикатните изолационни ръкави отговарят на изискванията на REACH директивата.

Приложение:

  • Електрически фурни и радиатори, отоплителни елементи, защита на кабели, стоманообработваща индустрия, стъклена индустрия, металургия, ядрена енергетика, химическа промишленост и др.

Обща спецификация
Материал: силикатни влакна
Приложение: Електрически фурни и радиатори, отоплителни елементи, защита на кабели, стоманообработваща индустрия, стъклена индустрия, металургия, ядрена енергетика, химическа промишленост и др.
Температурен диапазон °С от 1050 °С - до 1200 °С
Дебелина ф1.5 – 65 mm диаметър;
Продуктов лист

Силикатни изолационни ръкави

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Силикатни изолационни ръкави

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературни тъканни набивки

Високотемпературни тъканни набивки

Квадратно и правоъгълно сплетени високотемпературни тъканни набивки   Температурен диапазон: 500 °C to 1,000 °C;  Размери:  Стъклени набивки от Е-стъкло - размери от 5 – 80 mm;  Керамични набивки -  размери от 4 – 80 mm;  Високотемпературните тъканни набивки, предлагани в квадратна и прав..

0.00лв

Високотемпературни стъклени изолационни ръкави

Високотемпературни стъклени изолационни ръкави

Стъклени изолационни ръкави Стъклените изолационни ръкави са гъвкави, плетени, топлоизолационни ръкави, използвани за защита на хидравлични и електрически линии, кабели или окабеляване от високи температури. Стъклените изолационни ръкави са устойчивите на топлина ръкави и са изтъкани от първокласна силно текстурирана стъклена прежда, използ..

0.00лв

Арамиден / Nomex изолационен ръкав

Арамиден / Nomex изолационен ръкав

Кевларен ръкав, изтъкан от арамидни влакна, тип Nomex® - произвежда се от сплитане на Nomex прежда, до достигане на дебелостенна, силно разширяема структура.Nomex оплетката на тези изолационни ръкави е лека, гъвкава и незапалима. Те ще изпълняват изолационните си задачи, без влошаване на качествата им при най-разнообразни и трудни условия. Nom..

0.00лв

Силиконизирани стъклени изолационни ръкави

Силиконизирани стъклени изолационни ръкави

Силиконизираните стъклени изолационни ръкави са проектирани с покритие от силиконов каучук  върху изолационен ръкав от фибростъкло. Този тип тъкан е много устойчива на износване и е идеална при тежки натоварвания, които изискват изключителни механични и електрически свойства.   Механичните свойства и висока диелектри..

0.00лв

Високотемпературни силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературни силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературните ленти Texil® до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост. Високотемпературните ленти Texil® до 1000C са отличен изолационен материал и не дразнят кожата, издържат на продължителни температури над 1000 С за кратки периоди и не се превръщат в стъкл..

0.00лв

Високотемпературни самозалепващи силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературни самозалепващи силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературни ленти до 1000C Високотемпературните самозалепващи силикатни ленти до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост.  Високотемпературните самозалепващи силикатни ленти до 1000C са отличен изолационен материал и не дразнят кожата, издържат на продължите..

0.00лв

Силикатни самозалепващи ленти за уплътняване на печки - до 1000C

Силикатни самозалепващи ленти за уплътняване на печки - до 1000C

Високотемпературните самозалепващи силикатни ленти за уплътняване на печки до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост.  Основната характеристика на този тип ленти е методът на изработка, чрез вплитане чрез игли, което прави лентата мека и гъвкава, като същевременно и дава пре..

0.00лв

Високотемпературен силикатен плат -груба оплетка- до 1000°C

Високотемпературен силикатен плат -груба оплетка- до 1000°C

Високотемпературният силикатен плат с груба оплетка е изработен от силикатни влакна, отличен изолатор е, не дразни кожата и издържа на продължително излагане на температура от 1000 С. Този огнеупорен плат е огнеустойчив и топлоустойчив, обемен и от незапалими влакна. Силикатният плат с груба оплетка се препоръчва като екологичен продукт, който може..

0.00лв

Тагове: Изолационни, силикатни, ръкави