Високотемпературни облекла / изолации за шибърни кранове

Нашите високотемпературни изолационни облекла за шибърни кранове, подобряват безопасността на работното място и осигуряват пестене на енергия в дългосрочен план. Неизолираните шибъри похабяват енергията! С изолациите за шибърни кранове тези загуби, могат да се ограничат с до над 30-35%.

Накратко за шибърите.

Шибърите  са често използван тип промишлена арматура, срещан в множество тръбопроводи. Те служат за освобождаване или ограничаване на потока от вода, масла или други флуиди. Обикновено шибърите са конструирани с корпус от метали като чугун, стомана и др. Този  обикновено голям корпус, излъчва пренасяната топлинна енергия и води до големи енергийни загуби. Топлинните загуби от 1 шибър, умножени по големия брой шибъри във всяко предприятие неусетно водят до огромни икономически загуби в течение на времето.

Изолиране на шибърни кранове.

Шибърите често се нуждаят от поддръжка и инспекция, за да се предотвратят повреди като задръстване в отворено или затворено положение, ръждясване, корозия и течове. Типичните дейности по поддръжката на шибърни кранове включват смазване, почистване, подмяна на уплътнения и други компоненти. Поради постоянната необходимост от проверка на шибърите и силно неправилната им форма, традиционната изолация не може да бъде ползвана.  Това налага изработка и монтаж на специално изолационно облекло за шибърите.

Високотемпературно изолационно облекло за шибъри.
Демонтиращите се изолационни облекла за шибърни кранове са отговорът на проблемите, изброени по-горе. С прости калкулации можете да определите, колко точно енергия можете да спестите, ако изолирате всички шибърни кранове в предприятието си. Нашите калъфи за високотемпературна изолация на шибъри притежават множество предимства, които можете да разгледате в техническата спецификация на следващата страница.

Обща спецификация
Материал:
  • Текстилна част: Огнеупорен високотемпературен текстил / керамичен или стъклен плат, алуминизиран, с или без импрегнация от силикон/;
  • Изолационен пълнеж: Керамична вата, издържаща до 1200 С;
  • Крепежи: Метални нитове или копчета;
  • Конци и стягане: Високотемпературни арамидни/ кевларени конци, стъклени шнурове;
Варианти на изработка Ушиване по кройка и заявка на клиента за всякакъв тип шибъри.
Температурен диапазон °С 300 ºC - 1200 ºC;
Дебелина 12-300 Mm
Предимства
Прилягат точно по Вашия размер: Изработваме изолационни облекла и калъфи, както само за капака, така и едновременно за капака и корпуса на шибъра, ако е необходимо. Обикновено клиентите ни предпочитат стандартен комплект изолационно облекло за шибърен кран, който включва 1 калъф за капака и 1 за корпуса на шибъра. Тази конфигурация позволява по-лесен достъп до капака на клапана. Можем да изработим за Вас изолационно облекло по размер на клиента и от материали, подходящи за конкретните Ви нужди.

Удобни са за ползване: Изолационните калъфи имат крепежи за затягане от тип Велкро или халки тип “D-пръстен”. Допълнителните крила на изолацията за шибърни кранове позволяват точно напасване към размерите му. Изолационните жакетни изолации за шибъри са лесни за монтаж, демонтаж и подмяна. Дори необучен персонал може да ги монтира и демонтира за по-малко от 5 минути.
Разнообразен дизайн: Изолациите за шибърни кранове, които предлагаме са със стандартна дебелина 12,5 или 25 мм, но могат да бъдат изработени и с дебелина до 50 мм или по-голяма. На склад поддържаме огромно многообразие от технически изолационни тъкани, включително силиконизирани стъклени платове, керамични платове, алуминизирани стъклени платове и др. Това гарантира изработка на изолационно облекло, отговарящо именно на конкретните специфични условия на работа на Вашата промишлена арматура.
Отлична инвестиция: Обикновено вложените средства в закупуване на изолации за шибърни кранове се възвръщат за по-малко от година, което разбира се е много добра инвестиция.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературни облекла / изолации за шибърни кранове

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературни облекла / изолации за бътерфлай кранове

Високотемпературни облекла / изолации за бътерфлай кранове

Високотемпературни облекла / изолации за бътерфлай кранове Предлагаме високотемпературни жакетни изолации за Бътерфлай кранове, които пестят енергия и подобряват безопасността на работното място. Неизолираните бътерфлай кранове похабяват енергията! С изолациите за бътерфлай кранове тези загуби, могат да се ограничат с до над 30-35%. Накратко..

0.00лв

Тагове: изолации, за шибърни кранове