Високотемпературни облекла / изолации за бътерфлай кранове

Предлагаме високотемпературни жакетни изолации за Бътерфлай кранове, които пестят енергия и подобряват безопасността на работното място. Неизолираните бътерфлай кранове похабяват енергията! С изолациите за бътерфлай кранове тези загуби, могат да се ограничат с до над 30-35%.

Накратко за бътерфлай крановете:
Бътерфлай крановете са тип промишлена арматура, наречена още четвърт оборотни кранове, при които с ръчно или автоматично задвижване дискът се завърта под ъгъл 90 градуса. Двата основни типа бътерфлай кранове според присъединяването им са Wafer и Lug, като предлагаме изработка на изолации и за двата вида.

Изработка на високотемпературни изолации за бътерфлай кранове по поръчка:

Корпусът на бътерфлай крановете почти винаги е изработен от метал – обикновено чугун или стомана. Изолацията за промишлена арматура е необходима за високотемпературни приложения от типа на парни системи, системи за гореща вода и др. флуиди, тъй като стоманата излъчва голяма част от полезната топлинна енергия. Високотемпературните облекла за бътерфлай клапани са необходими, тъй като предпазват тръбопроводните системи, както от загуба на топлинна енергия, така и от замръзване през зимата.

Бътерфлай кранове обикновено не могат да бъдат изолирани със метални ламарини и вата, тъй като са със неправилна и странна форма на корпуса и дръжката. Втората причина да изберете нашите високотемпературни облекла е че бътерфлай клапаните трябва да се разглобяват и проверяват при поддръжка и ремонт, което обикновено води до разрушаване на всякакъв тип твърда изолация.

В много индустриални приложения се налага бътерфлай клапаните често да бъдат проверявани и инспектирани от персонала. Част от проверките включват огледи за здравина на уплътненията, набивките и др. елементи, особено при критични приложения. Освен това замяната на гарнитурите и др. компоненти налага твърде често и разглобяване на бътерфлай клапаните, като при всяка от тези манипулации конвенционалната изолация трябва да се подменя, за разлика от нашите жакетни изолации, които са за многократна употреба. 

Инспекцията на състоянието на бътерфлай крановете в големи предприятия,  както и необходимостта от повторно изолиране може да доведе до големи производствени престои и често спиране на производството. Нашите високотемпературни облекла за промишлена арматура, изработени по Ваши размери, пасват идеално на Вашите бътерфлай кранове и разрешават бързо и лесно този проблем.

Високотемпературна изолация за бътерфлай кранове – по поръчка – за многократна употреба. 

Високотемпературната изолация за промишлена арматура, която предлагаме има множество предимства, част от които можете да разгледате в техническата информация към настоящия продукт. Произвеждаме изолационни калъфи, специално проектирани за изолиране на бътерфлай клапани. Можете да изпратите запитването си или да качите файл с размери или схема на крана Ви. 

Обща спецификация
Материал:
  • Текстилна част: Огнеупорен високотемпературен текстил / керамичен или стъклен плат, с или без импрегнация от силикон/;
  • Изолационен пълнеж: Керамична вата, издържаща до 1200 С;
  • Крепежи: Метални нитове или копчета;
  • Конци и стягане: Високотемпературни арамидни/ кевларени конци, стъклени шнурове;
Варианти на изработка Ушиване по кройка и заявка на клиента за всякакъв тип бътерфлай клапани.
Температурен диапазон °С 300 ºC - 1200 ºC;
Дебелина 12-300 Mm
Предимства

- пасват точно на формата на бътерфлай крановете Ви: Високотемпературните ни облекла за Бътерфлай клапани са с предвидени отвори за дръжка, позволяващи лесно управление и манипулация с крана, без нарушаване на изолацията му.

- удобни са за монтаж и демонтаж – сигурното затваряне на двата края на изолацията чрез метални закрепвания е с допълнително подсилване, с кевларени конци. Това позволява висока здравина и предотвратяване на възможност за изхлузване или изместване на изолацията от бътерфлай крана. Методът ни на фиксиране на крепежите на високотемпературното облекло е прост, но същевременно бърз и надежден. Дори нетрениран персонал може да монтира и демонтира тези изолации за под 5 минути.

- спестяват разходи – стандартните ни изолации за бътерфлай кранове са налични за всякакъв тип класове на налягане и температури до над 1000С. Изработваме по поръчка и всякакви нестандартни форми на изолации за кранове, което значи че получавате точно формата, която Ви е нужна.

- високо качество – както и с всички останали продукти, нашите високотемпературни изолационни облекла за бътерфлай клапани са изработени само от висококачествени материали, издържащи на висока температура, с подходяща за Вашата арматура кройка и с устойчивост на работните Ви условия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературни облекла / изолации за бътерфлай кранове

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературни облекла / изолации за шибърни кранове

Високотемпературни облекла / изолации за шибърни кранове

Високотемпературни облекла / изолации за шибърни кранове Нашите високотемпературни изолационни облекла за шибърни кранове, подобряват безопасността на работното място и осигуряват пестене на енергия в дългосрочен план. Неизолираните шибъри похабяват енергията! С изолациите за шибърни кранове тези загуби, могат да се ограничат с..

0.00лв

Тагове: Високотемпературни, облекла, изолации, за бътерфлай кранове