• Високотемпературна вата до 1,400 °C

Високотемпературната вата до 1400 °C


е от семейството на леките иглопробивни изолационни продукти, изработени от керамични огнеупорни влакна, които предоставят ефективно решение на множество проблеми, свързани с изолирането на високите температури.


Керамичната изолационна вата до 1400 °C  предлага отлична изолационна способност, изключителна химическа устойчивост, гъвкавост и здравина.

Високотемпературната изолационна вата до 1400 °C е с напълно неорганичен състав, като поради това тя запазва своята якост, гъвкавост и термични свойства в много работни условия, без да пуши или да искри.

Изолационната вата до 1400 °C е налична в множество комбинации от различна плътност и дебелина, като така тя със сигурност може да е подходящият избор и решението за най-разнообразни високотемпературни приложения на клиента.


Приложение:
  • високотемпературни пещи и облицовки на фурни
  • изолация на котли
  • високотемпературни уплътнения 
  • тръбна изолация и изолация на тръбопроводи под висока температура

Обща спецификация
Материал: Керамични влакна;
Температурен диапазон °С до 1,400 °C;
Размер 610 mm ширина; различни ширини - по запитване;
Относително тегло: 96-160 kg/m3;
Продуктов лист

Високотемпературна вата до 1400 С

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературна вата до 1,400 °C

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C Високотемпературният изолационен картон, издържащ до  1100°C е произведен от огнеупорни керамични влакна, смесени със специални неорганични и органични свързващи вещества, придаващи им допълнителна твърдост и изключителни характеристики. Той издържа продължително време на температури д..

0.00лв

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературната вата с алуминиево фолио е напълно неорганична, гъвкава и лека, високотемпературна вата, под формата на кече, специално проектирана за пасивна защита от огън.Високотемпературната вата с алуминиево фолио предоставя изолация от огън за широк обхват от оборудване и систем, включително такива, създадени да устояват на въглеводородни..

0.00лв

Високотемпературен изолационен картон - до 1600 °C

Високотемпературен изолационен картон - до 1600 °C

Високотемпературният изолационен картон, издържащ до  1600 °C е произведен от огнеупорни керамични влакна, смесени със специални неорганични и органични свързващи вещества, придаващи им допълнителна твърдост и изключителни характеристики. Високата температура на която издържа - до над 1600 °C се постига чрез смес от керамични и ..

0.00лв

Минерална каменна вата с рабицова мрежа - до 660°C

Минерална каменна вата с рабицова мрежа - до 660°C

Минералната каменна вата с рабицова мрежа е подходяща за изолация на тръбопроводи и технологично оборудване. С температура на издръжливост до над 660 °С, съгласно AGI Q 132, този тип изолационна вата с неръждаема или поцинкована мрежа, както и с алуминиево фолио, намиращо се под поцинкованата мрежа като бариера против запрашаване.   Макс..

0.00лв

Био - Гъвкава керамична хартия до 1200°C

Био - Гъвкава керамична хартия до 1200°C

Био-съвместимата керамична гъвкава изолационна хартия за употреба до 1200°C е изработена от алкални земно силикатни влакна, смесени с подбрани органични свързващи вещества, по такъв начин че да се получи гъвкава хартия с изключителни характеристики. Авангардните производствени техники гарантират еднаква структура на високотемпературната изолац..

0.01лв

Тагове: Високотемпературна, вата, 1400 °C