• Високотемпературен микропорест силикон на листи
Високотемпературен микропорест силикон - на листи. 
 
Огнеустойчивият микропорест силикон е с умерена плътност, с отлични компресионни качества, памет за възстановяване и нисък остатъчен стрес. Поради добрата си компресируемост, високотемпературният порест силикон, обикновено е в състояние да ограничи всякакви разходи по поддръжката, свързани с повреда на гарнитурите от висока температура.
 
Този огнеустойчив микропорест силикон притежава всички качества на стандартния силикон, като в допълнение е одобрен от FDA за употреба с храни и е огнеупорен, с пикови температури до 250° С.
 
Поради отличната си устойчивост на ултравиолетови лъчи и озон, комбинирани със много широк температурен обхват, високотемпературният микропорест силикон обикновено се ползва за ограничаване на шокови въздействия, изолиране на вибрации и предоставяне на защита срещу бури с вятър, огън и други комбинации от неблагоприятни условия за защита на комуникационни, електронни и осветителни системи, монтирани на открито.
 
Високотемпературният микропорест силикон е пожароустойчив - одобрен е съгласно BS6853 Cat 1A, EN45545, UL94 с одобрение V-0 и HF-1, като е често ползван дори в Лондонското метро за защита от пожар.
 
Микропорестият високотемпературен силикон на листи може да бъде доставен бързо и в различни форми, за да задоволи изискванията на клиентите:
  • Можем да доставим високотемпературния микропорест силикон в сив или черен цвят
  • Този микропорест еластомерен продукт може да бъде изработен под формата на лист или на ролка, според изискванията
  • Ширината на микропорестия силикон за високи температури е 915 мм - моля свържете се с екипа ни, за да обсъдим по-големи или по-малки ширини, в случай че са Ви нужни.
  • Доставяме високотемпературен микропорест силикон, както без покритие, така и със самозалепващ гръб или под формата на силиконови ленти с лепилен слой.

 

Обща спецификация
Приложение:

  • ограничаване на шокови въздействия,
  • изолиране на вибрации и предоставяне на защита срещу бури с вятър, огън и други комбинации от неблагоприятни условия
  • за защита на комуникационни, електронни и осветителни системи, монтирани на открито.

ХарактеристикиТемпературен диапазон °С -60°C до +250°C
Цвят сив, черен
Продуктов лист

Високотемпературен микропорест силикон

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературен микропорест силикон на листи

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба  Търговският клас на силикона за обща употреба е най-често ползваният еластомер от всички типове силикон на листи. Силиконът на ролка за обща употреба се прилага навсякъде, където физическите качества на гумата не са от критично значение, но има необходимост от издръжливост на екстремни температури. &nb..

0.00лв

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчива гума е много по компресируема от нормалната плътна гума. Този тип микропореста мас..

0.00лв

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM – листи Микропорестата гума EPDM  (Ethylene Propylene Diene Monomer) представлява гума с клетъчна структура, изградена от затворени клетки, обикновено изработвана в черен цвят. Основните свойства на EPDM микропорестата гума са отличната и озоноустойчивост, издръжливостта й на ултравиолетови лъчения и стареене..

0.00лв

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

EPDM микропореста гума  с полузатворени клетки - на листиЗа разлика от стандартната микропореста гума със затворени клетки, този вариант на EPDM гумата (Ethylene Propylene Diene Monomer) е с полузатворена клетъчна структура. Това означава, че микропорестата гума от този тип съдържа едновременно затворени и отворени клетки, което й дава гъвкаво..

0.00лв

Тагове: високотемпературен, микропорест, силикон