• Вермикулитни плочи - до 1100°С - шарка тип ромб

Вермикулитните плочи тип ромб са идеални за високотемпературна изолация на печки на дърва и камини и предлагат естетичен външен вид. Предлаганите плочи от вермикулит са изключително иновативен продукт и за изпускателни системи, благодарение на техническите си предимства.

Вермикулитът на плочи с шарка тип ромб предлага достатъчна твърдост и механична стабилност, устойчивост на високи температури до над 1100°С, добро електросъпротивление и е със слаба термопроводимост. Вермикулитните плочи се монтират лесно и бързо - могат да се срежат и разпробият лесно, да се щамповат, шкурят и завинтват. Вермикулитът се реже лесно с обичайни инструменти за обработка на дърво.

Вермикулитът на плочи обикновено се ползва за вътрешна изолация за камини, горивни камери и печки на твърдо гориво, като има за цел подобряване на температурата на горене. Завишената температура осигурява пълно изгаряне. Вермикулитните плочи с повърхност тип ромб спомагат за по-бързото повишаване на температурата в горивната камера и намаляват разхода на дърва.

Тези огнеупорни плочи от вермикулит са изработени от експандиран вермикулит и специални неорганични свързващи вещества, които предоставят високо ниво на устойчивост към високи температури и термален шок. Вермикулитните плочи не представляват риск за здравето на човека и не съдържат азбест, минерални влакна или стъкло.

Обща спецификация
Материал: Вермикулитни влакна;
Приложение: Металургия, автомобилна индустрия, строителство, пещи, котли, фурни, директно вентилирани камини, комини за индустриална употреба и др. индустриални изолации, котли за вряща вода, изолация на тръбопроводи.
Температурен диапазон °С до 1,100 °C;
Размер 1000х610, 1220x1220 mm, 800x600 mm, различни размери по запитване;
Дебелина 15 mm, 25 mm, 30 mm
Относително тегло: 750 kg/m3
Продуктов лист

Вермикулитни плочи - до 1100°C

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Вермикулитни плочи - до 1100°С - шарка тип ромб

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C Високотемпературният изолационен картон, издържащ до  1100°C е произведен от огнеупорни керамични влакна, смесени със специални неорганични и органични свързващи вещества, придаващи им допълнителна твърдост и изключителни характеристики. Той издържа продължително време на температури д..

0.00лв

Високотемпературен изолационен картон - до 1600 °C

Високотемпературен изолационен картон - до 1600 °C

Високотемпературният изолационен картон, издържащ до  1600 °C е произведен от огнеупорни керамични влакна, смесени със специални неорганични и органични свързващи вещества, придаващи им допълнителна твърдост и изключителни характеристики. Високата температура на която издържа - до над 1600 °C се постига чрез смес от керамични и ..

0.00лв

Вермикулитни плочи - до 1100°С - плоски

Вермикулитни плочи - до 1100°С - плоски

Вермикулитни плочи - до 1100°С Тези огнеупорни плочи от вермикулит са изработени от експандиран вермикулит и специални неорганични свързващи вещества, които предоставят високо ниво на устойчивост към високи температури и термален шок. Вермикулитните плочи не представляват риск за здравето на човека и не съдържат азбест, минерални влакна или стък..

99.00лв

Био - Гъвкава керамична хартия до 1200°C

Био - Гъвкава керамична хартия до 1200°C

Био - Гъвкава изолационна хартия до 1200°C Био-съвместимата керамична гъвкава изолационна хартия за употреба до 1200°C е изработена от алкални земно силикатни влакна, смесени с подбрани органични свързващи вещества, по такъв начин че да се получи гъвкава хартия с изключителни характеристики. Авангардните производствени техники гарантират ед..

0.01лв

Тагове: Вермикулитни плочи, до 1100°С, шарка тип ромб