Валцувана спирачна лента

Доставяме широк асортимент от пресовани, валцувани спирачни ленти на ролка, както и предварително формовани фрикционни детайли по заявка.  Фрикционните пресовани материали се ползват широко в минната техника, транспортни ленти, екскаватори, драгажни линии, барабанни спирачки, кранове, лебедки, центрофуги, аграрна техника, преси, вентилатори, съединители и др.

Предлаганите от нас валцувани спирачни ленти под формата на ролка са безазбестови и могат да бъдат с или без метална вложка, според изискванията Ви, предоставяйки множество варианти с широк фрикционен капацитет и нива на представяне. Надеждността и здравината на валцуваните спирачни ленти, които доставяме се гарантира от над 20 годишния опит на партньорите ни, в производството на фрикционни изделия и чрез ползването само на висококачествени суровини.

Продаваме фрикционна пресована спирачна лента на ролка единствено с европейски произход, тъй като процесът на контрол от набавяне на суровината, през производството и проверката на качеството се следи стриктно и е сертифициран от надеждни европейски контролни институции.

Валцуваната и пресована феродова лента може да бъде доставена, както в твърда, така и в гъвкава форма. Полутвърди варианти на пресованата феродова лента на ролка могат да се доставят по зададен радиус или форма, за да могат да се залепят по-лесно. 

Валцуваната феродова лента на ролки се доставя в множество комбинации – като максималната дебелина е до 20 мм с ширина до 250 мм. Можем да изработим и фрикционни изделия под формата на пръстени, сегменти по зададен радиус или конусовидни фрикционни изделия по чертеж на клиента.


Няма продукти в тази категория.