• Регулиращ бътерфлай кран

Приложение:

Бътерфлай клапите за регулиране са индустриални кранове, които са проектирани специално за регулационни нужди. Те отварят, затварят или регулират преминаването на флуида през тръбопровода двупосочно. Бътерфлай крановете за регулация могат да се използват и за фиксиране на контролирания поток на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той се използва с контролна функция.


Състав:

 • корпус: сива въглеродна стомана GG 25 защитена с епоксидно покритие
 • диск:  месингов или тръбна стомана защитена с епоксидно покритие
 • уплътнение:  метал-метал
 • шпиндел:  13% Cr / 13% Cr stainless steel
 • вал:  13% Cr / 13% Cr stainless steel
 • втулка:  delrin

Бътерфлай кран за регулиране

Работен флуид:

 • Въздух, вода, неагресивни флуиди, газове

Бътерфлай клапаните за регулация могат да се доставят с повърхностно покритие, което се прави с пластични материали (rilsan, halar). 


Максимална работна температура:

Максималната работна температура e -40- +350 °C според материала на корпуса и набивката.


Техническа спецификация:

 • Съгласно приложен продуктов лист
Задвижване:

 • Ръчна редукторна кутия
 • Електрическа задвижка
 • Пневматична или хидравлична задвижка
 • Дистанционно управление от пулт
 • ръчка

Тестване:

Клапите са тествани съгласно PED 97/23/EC и EN 12 266-1 standard  или ISO 5208.


Монтаж:

Бътерфлай крановете могат да се монтират върху хоризонтална, вертикална или наклонена тръбопроводна линия, по такъв начин, че стрелката, отпечатана на клапана да сочи посоката на движение на флуида. Стрелката сочи посоката от по-високо към по-ниско налягане, когато дискът е затворен и дискът е в хоризонтална позиция. Типът на болтовете и мястото около оста също са много важни с оглед монтажа на задвижка.


Спецификация промишлена арматура
DN: 50, 65, 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 500, 600, 700, 800, 1000, 1200 ;
PN: 2,5; 6; 10 ;
Tmax 350 °C ;
Връзка Wafer тип;
Задвижване Електрическа задвижка, пневматична или хидравлична задвижка, редукторна кутия, ISO фланец; дръжка;
Тип на клапата Series L35.1 Wafer;
Уплътнение Метал-метал;
Обща спецификация
Приложение: Бътерфлай клапите за регулиране са индустриални кранове, които са проектирани специално за регулационни нужди. Те отварят, затварят или регулират преминаването на флуида през тръбопровода двупосочно. Бътерфлай крановете за регулация могат да се използват и за фиксиране на контролирания поток на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той се използва с контролна функция.;

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Регулиращ бътерфлай кран

 • Производител: Czech Republic
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Ексцентричен бътерфлай кран

Ексцентричен бътерфлай кран

Приложение:Единично ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той с..

0.00лв

Двойно ексцентричен бътерфлай кран

Двойно ексцентричен бътерфлай кран

Двойно ексцентричен бътерфлай кран Приложение: Двойно ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гаран..

0.00лв

Бътерфлай кран за газ

Бътерфлай кран за газ

Приложение:Бътерфлай клапите са индустриални кранове, които са проектирани специално за газови системи, така че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако..

0.00лв

Бътерфлай кран за питейна вода

Бътерфлай кран за питейна вода

Приложение:Бътерфлай клапите за питейна вода са индустриални кранове, които са проектирани специално за водопроводни системи за питейни нужди, така че напълно да отговарят на изискванията за здраве и безопасност при ползването им. Те отварят или затварят преминаването на питейната вода през тръбопровода. Бътерфлай крановете за питейна вод..

0.00лв

Бътерфлай кран за газ - BF31

Бътерфлай кран за газ - BF31

Тип BF31 – Бътерфлай кран за газ  е отсекателен клапан за газопроводни тръби под средно или ниско налягане. Тези бътерфлай клапани за газ могат да се ползват и за отсичане на течности, когато се изисква компактна конструкция, херметично уплътнение и слаба загуба на налягане и по посоката на флуида. Характеристики бътерфлай кран за ..

0.00лв