• Био - Гъвкава керамична хартия до 1200°C

Био-съвместимата керамична гъвкава изолационна хартия за употреба до 1200°C е изработена от алкални земно силикатни влакна, смесени с подбрани органични свързващи вещества, по такъв начин че да се получи гъвкава хартия с изключителни характеристики. Авангардните производствени техники гарантират еднаква структура на високотемпературната изолационна хартия.

Гъвкавата изолационна хартия е със слаба топлинна проводимост, добра устойчивост при манипулация и гладка повърхност. По заявка този продукт може да бъде доставен на ленти - самозалепващи и обикновени.

Приложение на изолационната хартия

Уплътнение и изолация за фурни, изолационен материал за домакински уреди и печки, изолация за комини, високотемпературна изолация за котли, газови уреди и фурни, огнеупорна облицовка, огнеупорна изолация за коли, защита от пръски течен метал, компенсатори.

Обща спецификация
Температурен диапазон °С до 1200° С
Размер
  • 1220 mm
  • 610 mm
Дебелина 2, 3, 4, 5 mm
Цвят Бял
Продуктов лист

Биосъвместима гъвкава изолационна хартия 1200 °C

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Био - Гъвкава керамична хартия до 1200°C

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.01лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературна керамична вата  - до 1,300 °C

Високотемпературна керамична вата - до 1,300 °C

Високотемпературна изолационна вата  - до 1,300 °C Керамичната вата, която предлагаме притежава отлични изолационни свойства, широка химическа устойчивост, гъвкавост и здравина.  Керамичната вата е ключов материал в индустрията, използван за топлоизолация и защита от високи температури. Тя се прилага в различни области, като металур..

162.00лв

Керамични картони/платна - до 1300 °C

Керамични картони/платна - до 1300 °C

Керамични картони/платна - до 1300 °C Керамичните картони са произведени от огнеупорни керамични влакна, смесени със специално подбрани неорганични и органични свързващи вещества, придаващи на твърдите платна изключителни характеристики; Предлагаме широк избор от дебелини и типове керамичен картон за всякакви високотемпературни приложения. &n..

0.00лв

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературната вата с алуминиево фолио е напълно неорганична, гъвкава и лека, високотемпературна вата, под формата на кече, специално проектирана за пасивна защита от огън.Високотемпературната вата с алуминиево фолио предоставя изолация от огън за широк обхват от оборудване и систем, включително такива, създадени да устояват на въглеводородни..

0.00лв

Високотемпературна вата до 1,400 °C

Високотемпературна вата до 1,400 °C

Високотемпературната вата до 1400 °Cе от семейството на леките иглопробивни изолационни продукти, изработени от керамични огнеупорни влакна, които предоставят ефективно решение на множество проблеми, свързани с изолирането на високите температури.Керамичната изолационна вата до 1400 °C  предлага отлична изолационна способност, изключ..

0.00лв

Вермикулитни плочи - до 1100°С - шарка тип ромб

Вермикулитни плочи - до 1100°С - шарка тип ромб

Вермикулитните плочи тип ромб са идеални за високотемпературна изолация на печки на дърва и камини и предлагат естетичен външен вид. Предлаганите плочи от вермикулит са изключително иновативен продукт и за изпускателни системи, благодарение на техническите си предимства. Вермикулитът на плочи с шарка тип ромб предлага достатъчна твърдост и механич..

0.00лв

Тагове: Био, Гъвкава, керамична хартия, до 1200°C