• Арамидна стъклена набивка

Арамидно - стъклената набивка е оплетена с 4 диагонала, импрегнирани със специална дисперсия. Арамидната стъклена набивка се произвежда от специални арамидни и стъклени прежди. Тя е екстремно твърда и компактна и често се ползва в горещото поцинковане. Тази буферна набивка е проектирана да постигне добри резултати, вземайки предвид следните показатели:

  • линейна скорост
  • размери на влакната
  • цялост на цинковото покритие
  • еднакво разпределение на хомогенното цинково покритие
  • продължителност на контакт

Приложение

Буфери за изтегляне на жици. Този тип арамидно-стъклени набивки се ползват за машини за изтегляне на жици в процедурата по галванизация чрез горещо поцинковане.

Обща спецификация
Материал: Стъклени прежди, арамидни прежди, специална импрегнация
Приложение: Буфери за изтегляне на жици. Този тип арамидно-стъклени набивки се ползват за машини за изтегляне на жици в процедурата по галванизация чрез горещо поцинковане.
Температурен диапазон °С +350 °C;
Налягане [bar] 250 bar за бутални помпи; 50 bar за центрофужни помпи;
Продуктов лист

Арамидна стъклена набивка

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Арамидна стъклена набивка

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104

Спецификация:Арамидната набивка KD6104 е изработена от арамидни непрекъснати усукани прежди. Импрегнацията им се извършва в две стъпки: предварително върху всяка отделна нишка и отделно върху цялата повърхност по време на оплитането. Арамидната набивка се използва при динамични приложения и е с добро съотношение цена - качество...

0.00лв

Силиконизирана стъклена набивка

Силиконизирана стъклена набивка

Тази стъклена набивка, силиконизирана с червен или черен силикон е изработена от 6-9 μm текстуризирани и усукани стъклени влакна. Силиконизираната стъклена набивка се счита за отличен заместител на азбеста. Стъклената набивка от този тип може да бъде произведена кръгла, правоъгълна или квадратна и по заявка да бъде обмазана със черен или червен сил..

0.00лв

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Термоустойчивата и химически устойчива  графитизирана стъклена набивка с тефлон се произвежда от висококачествени стъклени прежди, изплетени в четири диагонална оплетка и импрегнирани с тефлонова дисперсия. Цялата стъклена набивка се графитизира от външната страна. Тази стъклена набивка е изключително твърда и компактна. Създадена е да по..

0.00лв

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклената набивка с неръждаема оплетка е изработена изцяло от стъклени влакна с диаметър не по-малък от 6-9 μ и е с външна оплетка от неръждаема стомана AISI 304 или в икономичната си версия от поцинкована стомана. Външният ръкав от неръждаема стомана на тази стъклена набивка предотвратява разпадането на набивката и позволява удължен контакт в кан..

0.00лв

Арамидна набивка 1201P

Арамидна набивка 1201P

Арамидна набивка 1201P Предлаганата набивка от арамидни влакна е импрегнирана с обилно количество PTFE дисперсия. Предлага се за използване в среда, състояща се от много малки абразивни частици. Арамидната набивка от този тип е подходяща за уплътняване на помпи, кранове, клапани, плъзгачи и в рафинерии. Навсякъде в горепосочените сфери тя се..

0.00лв

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202 Тази арамидна набивка е изработена от тефлонова PTFE и графитна прежда. Арамидната набивка от настоящия вид е подсилена с ръб от арамидна прежда, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, тя остава гладка. Арамидната набивка 1202 се използва за уплътняване на помпи, ..

0.00лв

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203 Арамидна набивка  тип 1203 се ползва за уплътняване на резервоари, помпи, клапани и плъзгачи. В спектъра на ниски до средни температури тя има широко приложение до 280 ° C. Настоящата арамидна набивка може да се използва за запечатване в широк диапазон от химически агресивни среди, както и до 280 ° С във во..

0.00лв

Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201 Това е набивка, оплетена от с арамидна нишка и PTFE импрегнирана. Основният материал за тази набивка е синтезирано арамидно влакно с отлични характеристики на устойчивост. Арамидната набивка тип 1201 се износва много бавно, дори и при много повишен стрес. В нискотемпературния спектър до 280 ° C набивката от арамидни..

0.00лв

Тагове: Арамидна, стъклена, набивка