• Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104

Спецификация:

Арамидната набивка KD6104 е изработена от арамидни непрекъснати усукани прежди. Импрегнацията им се извършва в две стъпки: предварително върху всяка отделна нишка и отделно върху цялата повърхност по време на оплитането. Арамидната набивка се използва при динамични приложения и е с добро съотношение цена - качество.

Състав:

  • непрекъснати арамидни влакна; 
  • тефлонова импрегнация; 
  • несиликонова смазка; 

 

Приложение:
набивки за помпи

Арамидна набивка KD6104

Обща спецификация
Материал: арамидни непрекъснати усукани прежди с тефлонова импрегнация
Приложение: Набивки за помпи
Температурен диапазон °С -100 +250 C
Налягане [bar] 80 bar за бутални помпи 30 bar за центрофужни помпи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Арамидна набивка KD6104

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Набивка за помпи  egPTFE Aramid Zebra GL7676

Набивка за помпи egPTFE Aramid Zebra GL7676

Набивка за помпи  egPTFE Aramid Zebra GL7676 Спецификация: GL7676 набивката е изработена от арамидни влакна и експандиран, графитизиран тефлон, със силиконова смазка. Тази арамидна набивка е специфична за динамични приложения с абразивни флуиди. Набивката GL7676 е подходяща за центрофужни и бутални помпи, агитатори и миксери, опериращи ..

0.00лв

Силиконизирана стъклена набивка

Силиконизирана стъклена набивка

Тази стъклена набивка, силиконизирана с червен или черен силикон е изработена от 6-9 μm текстуризирани и усукани стъклени влакна. Силиконизираната стъклена набивка се счита за отличен заместител на азбеста. Стъклената набивка от този тип може да бъде произведена кръгла, правоъгълна или квадратна и по заявка да бъде обмазана със черен или червен сил..

0.00лв

Арамидна стъклена набивка

Арамидна стъклена набивка

Арамидно - стъклената набивка е оплетена с 4 диагонала, импрегнирани със специална дисперсия. Арамидната стъклена набивка се произвежда от специални арамидни и стъклени прежди. Тя е екстремно твърда и компактна и често се ползва в горещото поцинковане. Тази буферна набивка е проектирана да постигне добри резултати, вземайки предвид следните показат..

0.00лв

Гумено - стъклена набивка

Гумено - стъклена набивка

Гумено - стъклената набивка е отличен заменител на азбеста. Набивката от гума и стъклени нишки е оплетена с 4 диагонала и еизцяло произведена от висококачествени стъклени прежди, импрегнирани нишка по нишка със специални полимери. Гумено стъклената набивка е екстремно твърда и компактна и често се ползва за изтегляне на жици и в горещото поцинкован..

0.00лв

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Термоустойчивата и химически устойчива  графитизирана стъклена набивка с тефлон се произвежда от висококачествени стъклени прежди, изплетени в четири диагонална оплетка и импрегнирани с тефлонова дисперсия. Цялата стъклена набивка се графитизира от външната страна. Тази стъклена набивка е изключително твърда и компактна. Създадена е да по..

0.00лв

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклената набивка с неръждаема оплетка е изработена изцяло от стъклени влакна с диаметър не по-малък от 6-9 μ и е с външна оплетка от неръждаема стомана AISI 304 или в икономичната си версия от поцинкована стомана. Външният ръкав от неръждаема стомана на тази стъклена набивка предотвратява разпадането на набивката и позволява удължен контакт в кан..

0.00лв

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202 Тази арамидна набивка е изработена от тефлонова PTFE и графитна прежда. Арамидната набивка от настоящия вид е подсилена с ръб от арамидна прежда, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, тя остава гладка. Арамидната набивка 1202 се използва за уплътняване на помпи, ..

0.00лв

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203 Арамидна набивка  тип 1203 се ползва за уплътняване на резервоари, помпи, клапани и плъзгачи. В спектъра на ниски до средни температури тя има широко приложение до 280 ° C. Настоящата арамидна набивка може да се използва за запечатване в широк диапазон от химически агресивни среди, както и до 280 ° С във во..

0.00лв

Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201 Това е набивка, оплетена от с арамидна нишка и PTFE импрегнирана. Основният материал за тази набивка е синтезирано арамидно влакно с отлични характеристики на устойчивост. Арамидната набивка тип 1201 се износва много бавно, дори и при много повишен стрес. В нискотемпературния спектър до 280 ° C набивката от арамидни..

0.00лв

Тагове: Арамидна набивка, KD6104