• Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202

Тази арамидна набивка е изработена от тефлонова PTFE и графитна прежда. Арамидната набивка от настоящия вид е подсилена с ръб от арамидна прежда, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, тя остава гладка.

Арамидната набивка 1202 се използва за уплътняване на помпи, резервоари, клапани и плъзгачи. В средния температурен спектър тя има широко приложение до 280 ° С. Арамидната набивка 1202 може да се използва и за уплътняване в широк спектър от химически враждебни приложения, както и до 280 ° С във вода и пара.

Областите на използване са уплътнителни приложения и машини в химическия, фармацевтичния, нефтопреработвателния и хранително-вкусовия сектор, в химическия сектор за доставка на енергия.

 

Предимства

 

Арамидната набивка 1202 е произведена от графитна прежда и от PTFE, същата като за Арамидната опаковка 1120. С допълнителен ръб, подсилен с арамидна прежда, универсалните характеристики на тази арамидна набивка са подобрени, което й дава шанс тя да се използва при повишени условия на стрес, особено в буталните помпи.

Арамидна набивка 1202 има сечение с висока плътност и стабилен дизайн. Друга съществена особеност на Арамидна набивка 1202 е нейната висока устойчивост на износване поради дизайна й укрепен с арамидна прежда.

Обща спецификация
Материал: Графитна прежда от PTFE, с ръб - подсилен с арамидна прежда, импрегнирана със специална смазка.
Приложение: уплътняване на помпи, клапани и плъзгачи. Има широко приложение в диапазона на ниски температури до 280С.
Температурен диапазон °С -150°C / +280°С
Налягане [bar]
  • за въртящи - помпи: 30 бара
  • за бутални помпи: 250 бара
  • за арматура: 250 бара
Продуктов лист

Арамидна набивка 1202

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Арамидна набивка 1202

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104

Спецификация:Арамидната набивка KD6104 е изработена от арамидни непрекъснати усукани прежди. Импрегнацията им се извършва в две стъпки: предварително върху всяка отделна нишка и отделно върху цялата повърхност по време на оплитането. Арамидната набивка се използва при динамични приложения и е с добро съотношение цена - качество...

0.00лв

Арамидна стъклена набивка

Арамидна стъклена набивка

Арамидно - стъклената набивка е оплетена с 4 диагонала, импрегнирани със специална дисперсия. Арамидната стъклена набивка се произвежда от специални арамидни и стъклени прежди. Тя е екстремно твърда и компактна и често се ползва в горещото поцинковане. Тази буферна набивка е проектирана да постигне добри резултати, вземайки предвид следните показат..

0.00лв

Арамидна набивка 1201P

Арамидна набивка 1201P

Арамидна набивка 1201P Предлаганата набивка от арамидни влакна е импрегнирана с обилно количество PTFE дисперсия. Предлага се за използване в среда, състояща се от много малки абразивни частици. Арамидната набивка от този тип е подходяща за уплътняване на помпи, кранове, клапани, плъзгачи и в рафинерии. Навсякъде в горепосочените сфери тя се..

0.00лв

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203 Арамидна набивка  тип 1203 се ползва за уплътняване на резервоари, помпи, клапани и плъзгачи. В спектъра на ниски до средни температури тя има широко приложение до 280 ° C. Настоящата арамидна набивка може да се използва за запечатване в широк диапазон от химически агресивни среди, както и до 280 ° С във во..

0.00лв

Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201 Това е набивка, оплетена от с арамидна нишка и PTFE импрегнирана. Основният материал за тази набивка е синтезирано арамидно влакно с отлични характеристики на устойчивост. Арамидната набивка тип 1201 се износва много бавно, дори и при много повишен стрес. В нискотемпературния спектър до 280 ° C набивката от арамидни..

0.00лв

Тагове: Арамидна, набивка, 1202