• Арамидна набивка 1201P

Арамидна набивка 1201P

Предлаганата набивка от арамидни влакна е импрегнирана с обилно количество PTFE дисперсия. Предлага се за използване в среда, състояща се от много малки абразивни частици.

Арамидната набивка от този тип е подходяща за уплътняване на помпи, кранове, клапани, плъзгачи и в рафинерии. Навсякъде в горепосочените сфери тя се износва много бавно и равномерно, дори при много повишени стресови ситуации.

Арамидната набивка тип 1201P може да се използва за уплътняване в широк спектър от химически враждебни среди, както и до 280 ° C във вода и пара.

Областите на приложение са в уплътнителни съоръжения и машини от химическия, фармацевтичния, нефтопреработвателния и хранително-вкусовия сектор, в енергийния сектор, химическите производства, металургията и т.н.

Този тип арамидна набивка открива широко приложение в уплътняване на кранове и помпи по резервоари, които работят с абразивни отпадни води от твърди частици. Тази набивка тип 1201 P е направена от основен материал - арамидно щапелно влакно, което е синтетично влакно с отлични характеристики на устойчивост.

Обща спецификация
Материал: Прекъснати арамидни прежди + импрегниране от PTFE
Приложение: уплътняване на помпи, смесители, клапани, плъзгачи и рафинери, абразивни среди
Температурен диапазон °С -100°C / +280°С
Налягане [bar]
  • за ротационни помпи: 20 bar
  • за бутални помпи: 80 bar
  • за арматура: 150 bar
Продуктов лист

Арамидна набивка тип 1201P

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Арамидна набивка 1201P

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Арамидна стъклена набивка

Арамидна стъклена набивка

Арамидно - стъклената набивка е оплетена с 4 диагонала, импрегнирани със специална дисперсия. Арамидната стъклена набивка се произвежда от специални арамидни и стъклени прежди. Тя е екстремно твърда и компактна и често се ползва в горещото поцинковане. Тази буферна набивка е проектирана да постигне добри резултати, вземайки предвид следните показат..

0.00лв

Кевлар плат  - 61 г на м2

Кевлар плат - 61 г на м2

Кевлар плат  - 61 г на м2  Кевлареният плат от този тип е с дебелина 0,13 мм и по-висока плътност на м2. Платът от кевлар e с линейна плътност Tex 22 и се ползва за облицовки и ламиниране в моделистиката, както и за изработка на машинни компоненти – тип – “сандвич”. Платът от кевлар може да се..

0.00лв

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202 Тази арамидна набивка е изработена от тефлонова PTFE и графитна прежда. Арамидната набивка от настоящия вид е подсилена с ръб от арамидна прежда, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, тя остава гладка. Арамидната набивка 1202 се използва за уплътняване на помпи, ..

0.00лв

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203 Арамидна набивка  тип 1203 се ползва за уплътняване на резервоари, помпи, клапани и плъзгачи. В спектъра на ниски до средни температури тя има широко приложение до 280 ° C. Настоящата арамидна набивка може да се използва за запечатване в широк диапазон от химически агресивни среди, както и до 280 ° С във во..

0.00лв

Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201 Това е набивка, оплетена от с арамидна нишка и PTFE импрегнирана. Основният материал за тази набивка е синтезирано арамидно влакно с отлични характеристики на устойчивост. Арамидната набивка тип 1201 се износва много бавно, дори и при много повишен стрес. В нискотемпературния спектър до 280 ° C набивката от арамидни..

0.00лв

Тагове: Арамидна, набивка, 1201P