• Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201

Това е набивка, оплетена от с арамидна нишка и PTFE импрегнирана. Основният материал за тази набивка е синтезирано арамидно влакно с отлични характеристики на устойчивост.

Арамидната набивка тип 1201 се износва много бавно, дори и при много повишен стрес. В нискотемпературния спектър до 280 ° C набивката от арамидни влактна има широко приложение.

Арамидната набивка от този тип може да се използва за уплътнение в широк спектър от химически агресивни среди, както и до 280 ° C във вода и пара.

Зоните за употреба на тази арамидна набивка включват химическата промишленост в съоръжения и машини от химическия, фармацевтичния, нефтопреработвателния и хранително-вкусовия сектор.

Предимства:
Поради свойствата на арамидните влакна, набивката може да се използва често в приложения с високо налягане и абразиви.

Импрегнирането с PTFE позволява арамидната набивка да се използва в ротационни помпи, но основната му употреба е в бутални помпи.

Обща спецификация
Материал: плетена от арамидна нишка и импрегнирана с PTFE.
Приложение: Химически агресивни среди, както и във вода и пара до 280 ° C
Температурен диапазон °С -100°C / +280°С
Налягане [bar]
  • за ротационни помпи: 35 бара
  • за бутални помпи: 200 бара
  • за арматура: 250 бара
Продуктов лист

Арамидна набивка тип 1201

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Арамидна набивка 1201

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104

Спецификация:Арамидната набивка KD6104 е изработена от арамидни непрекъснати усукани прежди. Импрегнацията им се извършва в две стъпки: предварително върху всяка отделна нишка и отделно върху цялата повърхност по време на оплитането. Арамидната набивка се използва при динамични приложения и е с добро съотношение цена - качество...

0.00лв

Арамидна стъклена набивка

Арамидна стъклена набивка

Арамидно - стъклената набивка е оплетена с 4 диагонала, импрегнирани със специална дисперсия. Арамидната стъклена набивка се произвежда от специални арамидни и стъклени прежди. Тя е екстремно твърда и компактна и често се ползва в горещото поцинковане. Тази буферна набивка е проектирана да постигне добри резултати, вземайки предвид следните показат..

0.00лв

Арамидна набивка 1201P

Арамидна набивка 1201P

Арамидна набивка 1201P Предлаганата набивка от арамидни влакна е импрегнирана с обилно количество PTFE дисперсия. Предлага се за използване в среда, състояща се от много малки абразивни частици. Арамидната набивка от този тип е подходяща за уплътняване на помпи, кранове, клапани, плъзгачи и в рафинерии. Навсякъде в горепосочените сфери тя се..

0.00лв

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202 Тази арамидна набивка е изработена от тефлонова PTFE и графитна прежда. Арамидната набивка от настоящия вид е подсилена с ръб от арамидна прежда, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, тя остава гладка. Арамидната набивка 1202 се използва за уплътняване на помпи, ..

0.00лв

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203 Арамидна набивка  тип 1203 се ползва за уплътняване на резервоари, помпи, клапани и плъзгачи. В спектъра на ниски до средни температури тя има широко приложение до 280 ° C. Настоящата арамидна набивка може да се използва за запечатване в широк диапазон от химически агресивни среди, както и до 280 ° С във во..

0.00лв

Тагове: Арамидна, набивка, 1201