Кевларен ръкав, изтъкан от арамидни влакна, тип Nomex® - произвежда се от сплитане на Nomex прежда, до достигане на дебелостенна, силно разширяема структура.

Nomex оплетката на тези изолационни ръкави е лека, гъвкава и незапалима. Те ще изпълняват изолационните си задачи, без влошаване на качествата им при най-разнообразни и трудни условия. Nomex оплетката е масло- и водоустойчива и предлага отлична устойчивост на гама и рентгенови лъчи.

Приложения:
Този тип кевларени ръкави са предназначени за защита на кабели и кабелни снопове срещу пламък, високи температури и механична абразия. Той се използва за най-различни приложения във военните, железопътните, морските, авиационните и електрически съоръжения. Арамидните ръкави се ползват широко в стъклената индустрия: за облицовка на ролки, при закаляването на плоско стъкло, както и за покриване на форми за отливане.

Арамидните ръкави се използват за широк спектър от приложения като военната и космическата индустрия, окабеляване на места, при които има силно износване и абразивни среди. Кевларените ръкави са със слабо димоотделяне, ниска токсичност, без халогенни вещества.

Характеристики:
  • 1: 3 съотношение на разширение;
  • Тънка стена;
  • Лек;
  • Самогасящи свойства;
  • Отлична защита срещу износване;
  • Висока гъвкавост при ниски температури - до -60 ° C;
Обща спецификация
Температурен диапазон °С 350 °С
Дебелина ф10 – ф50 mm диаметър;
Цвят жълт
Продуктов лист

Кевларени® / Арамидни изолационни ръкави

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Арамиден / Nomex изолационен ръкав

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературни стъклени изолационни ръкави

Високотемпературни стъклени изолационни ръкави

Стъклени изолационни ръкави;    Температурен диапазон от 550 °C до 600 °C; високотемпературни стъклени изолационни ръкави от Thermo-E glass, 6 – 120 mm диаметър..

0.00лв

Еластични изолационни ръкави

Еластични изолационни ръкави

Стъклени,разширяващи се еластични цветни изолационни ръкави;    Температурен диапазон до 150 °C; високотемпературни стъклени изолационни ръкави от Thermo-E glass, 7 – 65 mm диаметър; Този тип изолационни ръкави осигурява механична защита и устойчивост на износване на хидравличните маркучи, тръби и окабеляване. Разширяващ..

0.00лв

Силиконизирани стъклени изолационни ръкави

Силиконизирани стъклени изолационни ръкави

Силиконизираните стъклени изолационни ръкави са проектирани с покритие от силиконов каучук  върху изолационен ръкав от фибростъкло. Този тип тъкан е много устойчива на износване и е идеална при тежки натоварвания, които изискват изключителни механични и електрически свойства.   Механичните свойства и висока диелектри..

0.00лв

Силикатни изолационни ръкави

Силикатни изолационни ръкави

Силикатните изолационни ръкави са изградени от плетени силикатни нишки. Силикатните нишки са произведени от непрекъснати стъклени влакна с диаметър 6 μm и по-голям, с допълнителна обработка за увеличаване на общата пропорция на силициевия диоксид до над 94%.  Този тип ръкави издържат до над 1000-1100 градуса и са отличен избор за висо..

0.00лв

Тагове: кевларен, изолационен, ръкав