ПВЦ транспортна лента за обща употреба - антистатична – BETA 5 AS - 1,1 mm

Антистатичната PVC транспортна лента за общо ползване от тип BETA 5 AS е изработена от 1 пласт и има покритие с висока устойчивост на минерални масла. PVC транспортната лента BETA 5 ѝЯ е подходяща за леки промишлени приложения и за транспортиране на опаковани продукти.

Електростатичният заряд при PVC транспортните ленти може да бъде причинен от триене между лентата и плъзгащото се легло и / или движението на транспортирания продукт върху нея, както и поради йонизация на въздуха (суха и прашна атмосфера). Въпреки, че статичният ток обикновено е с ниска интензивност, той може да бъде причина за проблеми при транспортните ленти, например, когато леките парчета продукт останат прилепнали към повърхността на транспортната лента. В случаите, когато съществува риск от искри, този нежелан процес също може да бъде опасен в среда, чувствителна към запалване.

За да се избегне горепосочения проблем, ние предлагаме тази конкретна серия от антистатични транспортни ленти, при която са добавени някои компоненти, за да могат характеристиките на лентата да се променят до форма, която вместо да натрупва статичния ток, да я насочва към шасито на конвейера.

Тази транспортна лента, предназначена за обща индустриална употреба е с твърда повърхност от PVC. Твърдостта на горната повърхност на PVC транспортната лента е 78 Shore A. PVC транспортната лента от антистатичен тип – BETA 5 AS е с гладко покритие и плъзгаща се страна от PET тъкан. Общата дебелина на антистатичната PVC транспортна лента BETA 5 AS е около 1.1. мм.

Тази PVC транспортна лента издържа на работни температури между -5 ° C + 80 ° C

Приложения: транспорт на опаковани продукти в приложения изискващи антистатичност

Нашите транспортни ленти от ПВЦ, предназначени за обща употреба, са подходящи за много приложения, като например складиране и опаковане. Нашата гама PVC транспортни ленти за обща употреба включва още: Плоски транспортни ленти в различни цветове, Профилирани транспортни ленти за конвейери под наклон / падане, ремъци и др. Ние можем да прикрепим профили към вашите PVC транспортни ленти за обща употреба, включително зацепки, ребра и странични стени / вълнообразни стени и всякакви елементи в зависимост от вашите конкретни изисквания.

Всички наши PVC ленти с общо индустриално предназначение могат да бъдат доставяни в безконечен вариант, с крепежни елементи или отворени. За повече информация или се свържете с нашия отдел Продажби.

Обща спецификация
Издръжливост към: Добра устойчивост към минерални масла
Приложение:
  • Леки индустриални приложения, висока устойчивост на абразия и срязване
  • Транспортна лента за транспортиране на опаковани продукти
Твърдост по Shore A 78 Shore A
Температурен диапазон °С - 5° C + 80° C
Дебелина 1,1 mm
Материал плъзгаща страна Полиестерен плат
Материал повърхност PVC
Дебелина повърхностен слой 0,6 mm
Завършек повърхностен слой Гладка повърхност
Брой слоеве 1
Относително тегло: kg 1,2/m²
Одобрения: Антистатична
Продуктов лист

Антистатична PVC транспортна лента за обща употреба - BETA 5 AS - 1.1mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ПВЦ транспортна лента за обща употреба - антистатична - BETA 5 AS - 1,1 mm

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

ПВЦ транспортна лента за обща употреба - антистатична - BETA 5 AS - 1,1 mm

ПВЦ транспортна лента за обща употреба - антистатична - BETA 5 AS - 1,1 mm

ПВЦ транспортна лента за обща употреба - антистатична – BETA 5 AS - 1,1 mm Антистатичната PVC транспортна лента за общо ползване от тип BETA 5 AS е изработена от 1 пласт и има покритие с висока устойчивост на минерални масла. PVC транспортната лента BETA 5 ѝЯ е подходяща за леки промишлени приложения и за транспортиране на опа..

0.00лв

Тагове: Антистатична, ПВЦ, транспортна лента, за обща употреба, BETA 5 AS - 1, 1 mm